Româncă, medic stomatolog, bătută la sânge și umilită de un polițist în Canada


O româncă, medic stomatolog, stabilită în Canada, a depus o plângere împotriva unui polițist care a bătut-o cu bestialitate, la un control în trafic, în localitatea candiană Alberta. Dr. Simona Țibu, în vârstă de 41 de ani, a fost oprită pentru că ar fi depășit viteza. Evenimentul s-a petrecut pe 3 august.

Femeia povestește că șeriful din Alberta i-a cerut actele și, când a observat că este româncă, a început să se poarte urât, lovindu-i mașina. Medicul i-a spus că îl va înregistra cu telefonul mobil, moment în care polițistul a devenit extrem de violent – a lovit-o peste mâna dreaptă, i-a smuls telefonul și l-a zdrobit de asfalt, după care i-a spus pe un ton amenințător să iasă din mașină. Speriată, Simona Țibu a început să țipe în speranța că cineva va auzi și va interveni, dar șeriful a devenit și mai violent – a împins-o pe mașină, i-a prins genunchii între ai lui și a început s-o preseze cu pelvisul în spate. În acel moment a lovit-o în cap și, după ce femeia a căzut, polițistul a început s-o dea cu capul de carosabil până când a umplut-o de sânge.

Româncă, medic stomatolog, bătută la sânge și umilită de un polițist în Canada. IMAGINI ȘOCANTE

Comentarii

Comentarii

One Response to Româncă, medic stomatolog, bătută la sânge și umilită de un polițist în Canada

  1. albertinu' spune:

    Eu zic sa va rezumati la Europa cu suita voastra de site-uri daca habar n-aveti despre Canada. Puteati macar sa aruncati ochii pe o harta ca sa va dati seama ca era vorba de provicia Alberta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.