Alertă în Canada: Două școli din Vancouver au primit colete poștale cu rămășițe umane


Două colete poştale care au fost livrate unor şcoli din Vancouver au determinat autorităţile canadiene să intre în alertă. Într-unul dintre ele se afla o mână, iar în celălalt un picior. Anunţul făcut de Poliţia canadiană a îngrozit din nou întreaga opinie publică. Dezvăluirea vine la numai două zile de la arestarea unui tânăr canadian, acuzat că şi-a ucis partenerul de viaţă iar mai apoi a trimis prin poştă bucăţi din corpul său.

„Primul pachet, care conţinea o mână umană, a fost deschis de personalul Şcolii Primare False Creek. Celălalt pachet, ce conţinea un picior uman, a fost găsit de persoanlul de la Şcoala Sfântul George”, a declarat ofițerul Warren Lemcke, potrivit ctv.ca.

Autorităţile canadiene au precizat că au deschis o anchetă în acest caz, însă nu pot spune cu certitudine dacă cele două pachete au vreo legătură cu Luka Rocco Magnotta, un actor de filme pentru adulţi acuzat că şi-a ucis partenerul de viaţă iar mai apoi a trimis bucăţi din corpul său la sediul unor partide politice din Ottawa.

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.